Emma története

Emmát a jövőre nézve magas kockázatúként diagnosztizálták cukorbetegséggel, aki már eleve magas vérnyomással rendelkezik, miközben súlyosan túlsúlyos is. Elsődleges célja a fogyás és megfelelő étrend kialakítása volt a jobb BMI (testtömegindex) elérése és fenntartása érdekében.

Az ALSAD segített Emmának személyre szabott információkhoz jutni az állapotáról, miközben az alkalmazást hatékony eszközként használta a megfelelő étrendi igények és célok meghatározásához, majd a rendszeres étlap-tervezés megkezdéséhez és a táplálkozási célok eléréséhez azáltal, hogy rendszeresen rögzítette az étkezéseit, és olyan ízletes ételeket fogyaszthatott, amelyek ténylegesen megfeleltek diétás igényeinek.
Emma beépítette a rendszerbe néhány saját receptjét és azok hozzávalóit is, amelyek ezeknek a recepteknek az elkészítéséhez szükségesek.
A fizikai aktivitás is fontos eleme az egészségesebb életmódnak, és Emma most már képes megfelelően rögzíteni testmozgását és a mért egészségügyi adatait.

Az ALSAD-ban a gyógytornász által összeállított videók szintén releváns támogatást nyújtanak Emma számára a rendszeres napi testmozgás beállításához.

Share This