BEMUTATKOZIK BODON JUDIT, AZ ALSAD MEDICAL DIETETIKUS SZAKÉRTŐJE

Sok szeretettel köszöntök mindenkit, Bodon Judit vagyok, az ALSAD Medical dietetikus szakértője. Mostantól rendszeresen olvashattok tőlem tippeket az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás témájában.

Már felnőtt fejjel választottam ezt a fantasztikus szakmát, alapvégzettségem közgazdász, hosszú ideig projektmenedzsmentben dolgoztam. Idővel elkezdett érdekelni az egészséges táplálkozás, feltűnt a sok, egymásnak ellentmondó információ, és akkor döntöttem úgy, hogy kitanulom ezt a szakmát. Erre szerencsére volt is lehetőségem, és ami hobbinak indult, abból szerelem lett. A dietetikusi diploma megszerzése után pályát is váltottam, bár munkám során nagyon jól tudom ötvözni a dietetikai tudásomat a közgazdász énemmel is. Jelenleg több projektben is részt veszek, én vagyok a Gyerünk, anyukám online sportvideóportál dietetikus mentora, a Fruccola éttermek, a Free! gluténmentes pékségek dietetikus szakértője. Ezek mellett terápiás dietetikusként dolgozom egy magánklinikán, illetve magánpraxisban. Két fiam van, egyik legújabb szenvedélyem a terepfutás, de szeretek mindenféle mozgást, és persze főzni (és enni is :)), és amikor lehet, akkor utazni.

Szakmai küldetésem legerősebb pillérei a hitelesség és a tudományos megalapozottság. Rendkívül fontosnak tartom, hogy leromboljuk a tévhiteket, amelyek néhol szórakoztatóak, de sajnos nagyon gyakran kifejezetten károsak, az egészségünkre ártóak is tudnak lenni. Hiszem, hogy a szélsőségektől mentes, KIEGYENSÚLYOZOTT, az egészségünk védelmét célzó, szükség esetén a fennálló betegségeinket figyelembe vevő étrend összeállítható különleges hókuszpókuszok, shake-k, porok nélkül is, mégpedig hétköznapi, mindenki számára elérhető alapanyagokból.

Fontosnak tartom, hogy megértsük, az egészségünk nagyon nagy részben rajtunk múlik, mi magunk tehetünk érte a legtöbbet. Én azon leszek, hogy táplálkozási oldalról az ehhez szükséges információkat hitelesen, tudományosan bizonyított alapokon rendelkezésetekre bocsássam, így segítve titeket a választásban, döntéshozásban.

2020.09.30.

EHETŐ VÍZ

EHETŐ VÍZ

A kánikula idején különösen, de az év minden további napján is fontos odafigyelnünk a szervezetünk...

read more
Share This