BEMUTATKOZIK AZ ALSAD – SZOLGÁLTATÁSAINK DIABÉTESSZEL ÉLŐKNEK

ALSAD modulok

Számos egészségügyi alkalmazást fejlesztettek már cukorbetegek támogatására. Mivel az életmód kiemelten befolyásolj a diabéteszes betegek állapotát, és egyre többen élnek valamilyen szintű cukorbetegséggel, nem meglepő, hogy sok alkalmazás közül választhatnak. De sok ilyen alkalmazás csak egy területre fókuszál: lehet vele étkezést VAGY napi vércukorszintet naplózni, VAGY hasznos tanácsokat, esetleg diabeteszeseknek összeállított recepteket kaphatunk tőlük. Arra pedig kevesen vállalkoznak, hogy 4-5 alkalmazást is használjanak egyszerre rendszeresen, csak a diabéteszes állapot menedzselésére.

Ha pedig a felhasználónak esetleg más problémája is van, ami rendszeres figyelmet igényel, azt szintén nem veszi figyelembe sok egyébként hasznos eszköz: például a gyakori társbetegséget, a vesebajt, vagy a szintén gyakori elhízást.

Az ALSAD-ot úgy fejlesztettük ki, hogy minden fontos területen nyújtson hasznos szolgáltatást: vércukormérés / diéta /testsúly-menedzsment / fizikai aktivitás / a betegséggel összefüggő hasznos információk személyre szabott átadása.

Ezeket a szolgáltatásokat szeretnénk most bővebben bemutatni, rövid fejezetek formájában. De mielőtt ezt elkezdenénk, röviden összefoglaljuk, a diabetesszel élők nagy csoportjában kik azok, akiknek kiemelten ajánljuk ezt az alkalmazást.

Vásárolja meg az ALSAD-ot, most csak

bruttó 19 200,-Ft

bruttó 9 600,-Ft

egy évre

A diabétesszel élők csoportján belül a következő csoportoknak lehet kiemelten jó választás az ALSAD:

  1. Felnőttkori (2-es típusú) cukorbetegség (diétával, gyógyszerrel vagy inzulinnal kezelve, illetve kombinált terápiákkal) – azoknak főleg, ahol a diéta kiemelt szerepet játszik a terápiában
  2. Vesebetegséghez szövődményként vagy előzményként társuló cukorbetegség
  3. Azon felhasználók számára, ahol a diabétesz „határán táncoló” laboreredmények jelentősebb mértékű elhízással párosulnak, és életmódváltással kívánják megelőzni a diabeteszt és annak szövődményeit.

Lipcsei János / Lajkó Éva

2020.11.12.

EHETŐ VÍZ

EHETŐ VÍZ

A kánikula idején különösen, de az év minden további napján is fontos odafigyelnünk a szervezetünk...

read more
Share This