ALSAD A CUKORBETEGEKÉRT: MENÜTERVEZÉS BEVÁSÁRLÓLISTÁVAL

A tervezett étkezéssel tervezhető bevásárlás is jár – avagy az ALSAD bevásárlólistája. Vigye magával a hozzávalók csoportosított listáját kinyomtatva, vagy mobileszközén – vagy könnyítse meg vele az online bevásárlást.

Az összeállított étkezési naptárból „bevásárlólistát” is készíthetünk – így egy hozzávaló sem fog hiányozni.

Amikor összeállítjuk az étkezési naptárat – egy napra, három napra, egy hétre – akkor lesznek olyan alapanyagok is a hozzávalók közt, amikből esetleg épp nincs elegendő otthon. Az viszont bosszantó lehet, ha ez csak akkor derül ki, amikor félig már elkészítettük az ételt.

Ebből következett az igény, hogy ha étlapot tervezünk, egy egyszerűen használható alapanyaglista is legyen hozzá, ezért ma már ezt is létre tudja hozni az ALSAD. A lista feltünteti – csoportosítva, fajtánként! – a szükséges alapanyagokat a teljes kiválasztott menüre vonatkozóan. Bevásárlólistánk ezután kinyomtatható, vagy magunkkal vihetjük mobiltelefonon, amin elég megjeleníteni a megfelelő termékcsoportot a megfelelő boltban. A listát természetesen online vásárláskor is használhatjuk, segítségével a megfelelő forrásokból hamar összeállítható a rendelés.

Amiből van már itthon, abból persze nem kell vásárolnunk, de mivel a mennyiségeket is felsorolja az ALSAD „bevásárlólistája”, ezért gondosan nézzük meg azt is, elegendő-e az adott recepthez a kamrában vagy konyhában talált alapanyag mennyisége.

Lipcsei János / Lajkó Éva

2020.11.20.

EHETŐ VÍZ

EHETŐ VÍZ

A kánikula idején különösen, de az év minden további napján is fontos odafigyelnünk a szervezetünk...

read more
Share This